Har du oplevet at miste en person, som du har haft nær? Det har jeg og det har været hårdt begge gange. Følelsen er svær at beskrive, men hvis jeg skal prøve, så føles det som en kniv i maven. Det gør ondt, man har kvalme, og så samtidig har man en følelse af intethed. I disse tider kan det være svært at forholde sig til andre ting end, at man lige har mistet en person. Det var svært for mig at forholde mig til alle de ting, som hører til, når et menneske dør. I dette indlæg vil jeg fortælle om, hvordan en organisation hjalp mig med rydning af dødsbo og hvordan det lettede min proces med sorg.

Hvad er rydning af dødsbo?

Mange organisationer i Danmark sørger for at hjælpe mennesker, som oplever sorg ved et dødsfald. Rydning af dødsbo er en perfekt måde at overdrage en stor opgave imens man kan sørge over det menneske, som man har mistet. Det kan være meget omfattende at rydde et dødsbo fordi der er så mange værdier, som skal indsamles imens der er mange ting, som der skal smides ud eller doneres til andre. Hvis du ikke kan overskue denne proces, så burde du helt klart overlade dette til andre.

Skraldebilen kan hjælpe dig

Skraldebilen er en af de virksomheder, som hjælper mennesker i Danmark med dødsboer. Det er professionel hjælp som tilbydes i en svær tid og deres eksperter ordner alting med en kærlig hånd. De ved, hvor vigtigt det er at håndtere tingene med respekt. Skraldebilens eksperter rydder alt fra lejlighed til hus og derudover kan de også skræddersy tilbud. Det kan for eksempel være, at afdøde boede et helt specifikt sted eller et specifikt bosted.

Det hjalp mig

Det hjalp mig utroligt meget at vide, at jeg kunne overlade denne proces til nogle professionelle eksperter, så jeg kunne få tid til at sørge. Det var også utroligt nemt og overskueligt at arbejde med Skraldebilen. Jeg delte ting op i, hvad jeg skulle beholde af værdier, hvad der skulle doneres væk og hvad der skulle smides ud og så kom Skraldebilen og hentede tingene. Det gik nogenlunde smertefrit og Skraldebilen ydede rigtig god service da de håndterede rydning af dødsbo.

Har du brug for ny indretning? Start med gardinerne. Kontakt gardinbussen og inviter dem forbi til en snak om gardiner, hvor du vil modtage værdifuld rådgivning og tips.

Kategorier: Mennesker