Hej bloggen! I dag skal vi tale boligindretning – et af mine favoritemner. Det skal nemlig handle om gardinbusser fra Textilringen, og jeg er så vild med deres service. Jeg har selv brugt den hver gang jeg have brug for nye gardiner/persienner, og derfor vil jeg i dag give tippet videre til jer alle. Læs med!

Gardinbusser til hele landet

Der er gardinbusser i hele landet, så der er altid mulighed for, at du kan få en gardinmand ud til netop din bolig. Det kan være, at I er flyttet i ny bolig og skal have noget privatliv i form af gardiner og persienner eller måske trænger jeres nuværende gardiner og persienner bare til en udskiftning? Dette kan du nemt og hurtigt ordne med Textilringens Gardinbusser. I Gardinbussen finder du det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder mørklægning, screens og markiser. Textilringen har så mange forskellige varer, og alle dem kan du selvfølgelig også shoppe i deres gardinbus, når den kommer ud til dig. I bussen kommer der også en ekspert, som kan hjælpe dig med at vælge de helt rigtige gardiner. Der er tips til stop, billeder med inspiration og rigtige meget erfaring. 

Textilringens erksperter

Inde på Textilringens hjemmeside, som jeg har linket til lidt længere oppe i denne blogpost, kan du læse meget mere om eksperterne, som kan komme ud til dig med Textilringens Gardinbusser. Texiltingen kan med stolthed sige, at de har nogle af de bedste og dygtigste gardinkonsulenter på markedet. Alle deres eksperte har høj faglig ekspertise og dette kan kun opfyldes ved flere års erfaring. Gardinkonsulenterne har alle gennemgået mange kurser, besøgt flere producenter og deltaget på messer. De dygtiggøre dig konstant, så de kan følge med markedet, som er i udvikling hele tiden. Dette gør de blandt andet ved, at sparre med kollegaer, tage på virksomhedsbesøg og deltage på kurser. Du kan se billeder af alle eksperter inde på deres hjemmeside, så du kan se, hvem der kommer ud til dig, når du har bestilt dit besøg. Og så skal jeg også huske at sige, at det er ganske gratis at bestille en gardinbus. Gardinbusserne er fyldt med lækre gardinstoffer og solafskærmningsprodukter. Mønstrede som ensfarvet, lette, kraftige, transparente og tætte, alle af tidens aktuelle kvaliteter og farver. Det er så smart, for du skal ikke ned i en Textilbutik efter arbejde og ende med alligevel at komme hjem med det forkerte. 

Læs også mere her.

Kategorier: Bolig