Leder du efter et konferencecenter i Billund, der tilbyder lidt mere end det sædvanlige? Hvis du er ude efter en heloplevelse, hvor kvalitet er en selvfølge for din lokaleleje, så er Hotel Propellen det rigtige valg. De laver nemlig skræddersyede konferenceløsninger, der afspejler dine ønsker og behov.

Hvad er Hotel Propellen?

I den jyske by Billund, midt i naturskønne omgivelser ligger Hotel Propellen. Hotellet danner rammer om både private arrangementer og forretningsarrangementer, heriblandt konferencer, kurser og meget mere. Foruden de mange værelser har hotellet 14 mødelokaler samt en stor konferenceafdeling. På den måde er dette konferencecenter i Billund helt oplagt til både de små og store forsamlinger. Her har gæsterne ro til at fordybe sig professionelt. Samtidig foregår det tæt på naturen og i hotellets smukke lokaler, der sætter en hjemlig stemning.

Teknikken i top

Som nævnt tidligere får du ikke kun lokaler, når du booker mødelokale hos Hotel Propellen. På hotellet er de nemlig mestrer I at forkæle deres gæster. Derfor har du selvfølgelig adgang til moderne AV-udstyr, computere og printere, der alt sammen må benyttes under opholdet.  Personalet hjælper gerne med at printe eller kopiere, så konferencen/kurset forløber bedst muligt.

Luksus til din lokaleleje

Det er vel ingen overraskelse, at den virkelige luksus ligger i den spiselige forkælelse. Forplejningen på konferencecenteret i Billund kommer i flere forskellige udgaver. Så kan du vælge de forfriskninger, der passer bedst til dit kursus og dets varighed. Her er bare et udsnit af det, køkkenet tilbyder:

  • Kaffe/te
  • Rundstykker og wienerbrød
  • Formiddagssnacks
  • Frokost
  • Frugt
  • Eftermiddagskage
  • 2- eller 3-retters middag i hotellets restaurant

Et sundere valg

Hvis du er til luksus med lidt færre kalorier, tilbyder Hotel Propellen som noget særligt også ”det sunde valg”. Denne forplejningsløsning er et glimrende eksempel på, hvordan konferencecenteret tænker i nye baner for at opfylde alle gæsters ønsker. I stedet for det traditionelle wienerbrød får du nemlig friskpresset juice, grove rundstykker og grove ”bites” med chokolade. Frugt og andre sunde snacks er også på menuen, og det er generelt en perfekt mulighed for jer, der ønsker en sund, men stadig lækker forplejning.

Book konferencecenter i Billund

Har du lyst til at holde din næste konference på et sted, hvor man gør sig umage? Så skal du vælge Hotel Propellen. Gå til deres hjemmeside og book i dag, så kan du også få skræddersyede løsninger til dit arrangement.

Kategorier: Events