Hej alle her på bloggen. I dag på bloggen skal det handle om Rengørings Agenternes Ejendomsservice København. Det er en enestående service, fordi Rengørings Agenterne har et hold fuld af dygtige medarbejdere, som hver især har deres område at arbejde med. 

Er det her noget for dig? Ejendomsservice i København

Dette firma udfører kvalitetsservice i Storkøbenhavn hos boligforeninger og firmaer, når der er brug for en vicevært, at få gjort rent, grafittirens, skimmelsanering, solcellevask og vinduespudsning. Det laver også ejendomsservice i København. Lad os tale lidt om ejendomsservicedelen først – det er nemlig det, som vi har. Du kan altså få gavn af denne service, hvis du er en del af en boligforening. Det er helt lige meget hvilket. Hvis du kontakter dette firma, så vil I i samarbejde med bestyrelsen eller udlejer, sammensætte den bedste løsning, der passer specielt til jeres unikke behov i bygningen. Det handler også meget om, hvad jeres visioner og ønsker er for bygningen. Dette firma hedder Rengørings Agenterne. De har et fast team knyttet til dem og deres professionelle viceværter, som kommer til din ejendom. Disse viceværter kommer til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver. Læs meget mere om dette nedenfor.

Hvad kan de gøre for jer

Jeg er glad for, at I i dag læser med herinde, hvor det handler om Rengørings Agenternes Ejendomsservice i København. Vi har den, og jeg er glad for den. Denne virksomhed giver dig et hold af viceværter med en bred, professionel erfaring, som du kan drage fordel af. De har styr på det, både når det kommer til både udendørs og indendørs ejendomsservice og viceværtsservice. Nu synes jeg, at vi skal tale lidt om den liste af ydelser, som de kan stå for. Det er noget, som jeg får nemlig. Jeg får en døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, snerydning, saltning. Jeg håber, at du har fået det ud af dette indlæg, som du gerne ville da du klikkede herind. Du kan læse meget mere ovenfor i det link, som jeg har sat ind. Derinde kan du også kontakte dem.

Læs flere tips på bloggen lige her. Ha’ en dejlig tirsdag aften i dette regnfulde efterårsvejr. Vi ses næste gang.

Kategorier: Bolig