Når man bliver ældre, er det naturligt at ens hud begynder at falde lidt sammen. Herudover bliver huden slap. Specielt ved øjelåget kan huden blive særlig slap, på grund af et overskud af fedt, muskel og hud på det øvre øjenlåg. Dette tynger huden ned ekstremt meget og kan være årsag til at den kan gå ned og forstyrre øjet. En øjenlågsoperation kan være en fordelagtig mulighed, hvis man ønsker at give sine øjne et lidt mindre tungt udtryk. Herudover kan det i nogle tilfælde også være med til at forbedre din synsvidde.

Øjenlågsoperation – Hvorfor sker det?

Der kan være mange årsager til at dine øjenlåg er for store og hænger ned over dine øjne. Først og fremmest kan det være medfødt, men i de fleste tilfælde er det noget der sker i forbindelse med alderdommen. Når man bliver ældre, mister huden sin elasticitet og bliver slap. Dette kan medføre at man får flere fold, som kan ligge sig ned over øjenvipperne. Dette kan give et meget tungt udtryk, samt skabe gene for værten.

Herudover kan det også skyldes for meget fedt. Selvom man ikke er overvægtig, kan kroppen godt finde på at lagre en del fedt bag muskulaturen der beskytter øjet. Dette er kun helt naturligt. Disse fedtansamlinger ved øjet, vil kun øge sig jo ældre man nu bliver.

Behøver jeg overhovedet denne operation?

Det er ikke alle der føler det nødvendigt at gå igennem denne simple operation. Men specielt for kvinder kan det have en stor positiv effekt. Mange kvinder kan godt lide at gå med make up, hvis de nu er en aften i byen. Disse øjenlåg kan gøre det enormt svært. Men også for mænd vil man kunne se en meget tydelig forskel i hvordan man ser ud.

Jeg tog til konsultation med min mand

Jeg gik over en længere periode og overvejede om hvorvidt jeg skulle have fjernet de buler der var kommet på mine øjenlåg over årene. Jeg ringede ind til Bonnie-Erichsen og bad om en gratis konsultation. Jeg blev bedt om at tage en med som jeg holder af, hvilket jeg blev enormt positivt overrasket over. Konsultationen og operationen gik som smurt

 

Der er ingen tvivl om at det er vigtigt at være glad på sin arbejdsplads. Man bruger utroligt mange timer på den, så hvis man er ulykkelig, har det en kæmpe indflydelse på ens hverdag. Læs mere om arbejdsglæde foredrag, samt hvad du kan få ud af det som person.