SkoleMad tilbyder en online portal, som er super nem til at styre fleksibel og rationel levering af skolemad, mad til firmaer, mad ud af huset, fastfood eller en madordning for ældre mennesker. Læs med på bloggen i dag og lær mere om, hvor meget det koster, og hvordan du kan komme igang med at bruge portalen.

SkoleMads portal for dig, som skal styre levering af skolemad og andet madlevering

Som kunde hos SkoleMad er det nemt at stå for levering af mad til alle mulige kunder. Her kommer først en liste af ting, som du kan forvente: du får fuld adgang SkoleMads netsystem via din internetbrowser, mobiltelefon eller per sms. Du kan nemt oprette en konto, og herefter logge ind og ud med din selvvalgte kode. Det foregår således, at du indbetaler penge på din konto med betalingskort, via netbank, BetalingsService, eller kontant. Hvis du ikke vil indbetale manuelt, kan du også benytte automatisk optankning med betalingskort eller BetalingsService. Det er super nemt, at være kunde her, som du kan læse.

Bestilling af mad

På portalen kan du bestille eller afbestille mad frem til det af leverandøren valgte tidspunkt. Igen, ligesom med betaling, kan du benytte automatisk bestilling, som sammen med automatisk optankning fuldautomatiserer maden. Dette er grunden til, at det er den nemmeste måde at styre madlevering på. SkoleMad har også en feature, hvor du kan beregne energiindhold og -sammensætning af den valgte mad, og herefter kan du få det vist i en grafik, som enten viser pr. dag eller for en selvvalgt periode. Dette betyder også, at du kan kommunikere den information direkte videre til dine kunder. Når maden er leveret, giver portalen dig en notifikation, så du har et overblik over det hele. Herudover kan du få en e-mail og/eller en sms, hvis der er ændringer på din konto, når der er bestilt eller ikke bestilt mad, og når saldoen kommer under dit selvvalgte beløb og skal tankes op/bliver tanket automatisk op. Sidst men ikke mindst tilbyder SkoleMad hurtig hjælp døgnet rundt på telefon, mail, chat, Skype og sms. Det kan ikke være nemmere at være kunde på denne portal, og det gør en kæmpe forskel i din levering af mad. Om det er til skoler, firmaer, ud af huset eller til ældre mennesker, så er dette din gode ven i hverdagen. Du får et meget større overblik og det er en nem måde at styre ordre, beløb osv på.

Læs mere her.

Kategorier: Uncategorized