I dag på bloggen skal det handle om teambuilding i København og alle de fantastiske fordele der er ved at lave teambuilding med dit firma. Velfungerende personale er lig med gode resultater, og med AWA kan du være med til at skabe en sund arbejdsplads på jeres kontor. Læs med.

Teambuilding i København: masser af forskellige events

Med AWA’s teambuilding i København kan du lave mange forskellige aktiviteter. Det er en moderne udgave af teambuilding, som vi kender som aktiviteter, der kører på samarbejde og at løse opgaver. Det er også det, som AWA arbejder med, men på en meget mere moderne facon. Med AWA kan du lave ting som at bage eller lave mad med dygtige kokke, høre foredrag, lære at beatboxe, indspille sange med dine kollegaer, få rundvisning i større bygninger i København såsom DR-byen, tage på city challenge, hvor I skal løse opgaver via GPS, tage et cocktailkursus, skyde med bue og pil, lære at sable champagne og meget mere. I kan få mange af disse kurser ud til jeres virksomhed, og på den måde bruge det som et afbræk i dagen. Men I kan også tage en dag ud af kalenderen, så I på den måde får et langt større afbræk. Det kommer an på, hvad jeres ønsker er.

AWA planlægger efter jeres behov

Når I taler med AWA om jeres ønske om teambuilding i København, så vil de også spørge jer, hvad I ønsker med dagen. Det kan være, at I vil have events hele dagen, hvor I bliver delt op i hold og prøver mange forskellige ting af, men det kan også være, at I bare vil have et afbræk på kontoret, som varer en time eller to. Det er helt op til jer. AWA kan være en fantastisk måde at skubbe dine medarbejdere ud af deres komfort zone og skabe resultater på bundlinien. De lærer at arbejde sammen på nye måder, og lærer måske hinanden at kende på måder, som de slet ikke kendte før. Dette sker, fordi teambuilding skubber dem ud på nye territorier. Man får opgaver, som er helt anderledes fra hverdagen, og hvor ens chef måske pludselig slet ikke er lige så dygtig som assistenten osv. På den måde, får de lov at vise nye sider af dem selv. Det giver dem også noget at tale om over frokosten. Noget som de er fælles omkring.

Du kan også læse mere på bloggen her.

Kategorier: Events