Vi har netop fået ny frokostordning i København, hvor jeg arbejder. Og da dette jo er min blog fyldt af gode råd og tanker, så tænkte jeg, at jeg i dag ville skrive lidt om min erfaring med frokostordninger. Vi får leveret mad fra Nordic Catering hver dag!

Vores nye frokostordning i København er et hit blandt os kollegaer

Før havde vi faktisk ikke en frokostordning, men det fik vi efter vi fik ny direktør. Det var en af de første ting han satte igang, da han synes, at det skaber god karma på arbejdsplads. Det var hans ord. At vi alle ville blive meget gladere, hvis vi hver dag fik sundt og nærende frokost. Og jeg må sige, at han har ret. Det er så lækkert, hver dag at blive overrasket over, hvad frokosten står på, istedet for at åbne en tupperware med rester fra aftensmaden igår. Vi har nu en frokostordning i København hos noget, som hedder Nordic Catering. Det leverer maden hver dag kl 11.30, og så spiser vi faktisk alle sammen sammen kl 12.00. Vi holder så frokost i en halv times tid, hvor vi alle tager en pause fra arbejdet og taler privat og griner med hinanden. Det har sjovt nok også givet od en rigtig god rytme på kontoret og et godt sammenhold.

Hvordan er maden så?

Jeg var lidt nervøs i starten for, om det så ville være tung, varm mad hver dag, og jeg ville ende med at tage 10 kilo på efter en måned. Men det er sundt, varierende kost. Salater, kødretter, rugbrødsmadder, friskbagt brød, qinua eller kartoffelretter osv. Det er faktisk også en god måde at få inspiration til aftensmaden på. Jeg er sikker på, at man mand og børn synes vores aftensmad er blevet mere spændende efter jeg har fået frokostordning på arbejdet. Vi må også tage rester med hjem på skift, så det ikke bare bliver smidt ud. Det er super dejligt. F.eks. kan jeg ofte tage en salat med hjem, hvor der faktisk er nok til min mand, mine to børn og jeg. Det er da luksus, hva?!

Jeg håber, at denne blogpost har givet nogle af jer lyst til at prøve en ny frokostordning, hvis I ikke er tilfreds med jeres nuværende eller måske slet ikke har en. Jeg kan ihvertfald stærkt anbefale det. Det er nemt, lækkert, sundt, og du får prøvet noget nyt mad hver eneste dag.

Kategorier: Uncategorized