Fra deres hovedkontor i Vanløse, lidt udenfor København, kører Hedegaard VVS ud til store dele af Storkøbenhavn. De arbejder derfor mange steder, men udfører blandt andet VVS i Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg og mange andre steder i Storkøbenhavnsområdet. I dag på bloggen skal det handle om Hedegaard VVS, som er vores nye go-to.

VVS’er i Rødovre, din nye go-to

Hedegaard VVS kører ud til mange steder på sjælland og udfører blandt andet VVS i Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg og mange andre steder i Storkøbenhavnsområdet. Du kan foreksempel have brug for en VVS’er, hvis du har et sprunget vandrør i køkkenet eller badeværelset, skal have udskiftet toilet, vask eller armatur, hvis du har brug for energioptimering af varmeanlæg, hvis du skal have lavet en eller anden form for blikarbejde, eller hvis du har et stoppet afløb. Der er nærmest ikke grænser for, hvad en VVS’er kan. Vi renoverede for nyligt vores badeværelse, og hyrede derfor Hedegaard VVS her i Rødovre, hvor vi bor. De udskiftede vores toilet, vask og armatur. Og så stod de for alt mht vandrør. Vi var virkelig glade for samarbejdet med dem, og de vidste alt, vi spurgte om. Det gjorde os super trygge ved at overlade arbejdet til dem og ikke skulle tjekke op på deres arbejde, ligesom vi har hørt skrækhistorier om. 

Har du brug for en VVS’er?

Nu nævnte jeg godt nok, at vi bor i Rødovre, men Hedegaard VVS udfører ikke kun VVS arbejde i Rødovre. De kører rundt i hele Storkøbenhavn og mange andre byer. Så jeg vil anbefale, at kontakte Hedegaard VVS, og høre, om det er muligt for dem at komme til din by. Dog kan jeg læse, at de på deres hjemmeside skriver, at de arbejde i Hvidovre, Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn, så der er gode chancer for, at din by er på den liste. 

Specialister i nybyg og renovering af både badeværelser og køkkener

Ud over VVS arbejde er de også specialister i nybyggerier samt renovering af både badeværelser og køkkener. Det var netop dette vi hyrede dem til, da vi renoverede vores badeværelse. Så hvis du går med nybygger- eller renoveringsdrømme, så er Hedegaard VVS din ven. 

Og hvis du går med nybyggerdrømme, så bør du også læse dette blogindlæg, som handler om trykprøvning af din bolig, så den kan bliver godkendt til energimærkning. Smid endelig en kommentar nedenfor, hvis du har nogen spørgsmål!

Kategorier: Bolig