I dag på bloggen skal vi tale om, hvordan du kan gøre havearbejdet meget nemmere for dig selv med en anlægsgartner i Roskilde. Hvad hedder det fantastiske firma, som jeg har fået hjælp af til vores have? Og hvordan var processen? Læs med i dag. 

Dette er den bedste Anlægsgartner i Roskilde

Er du klar til, at jeg løfter sløret for, hvem der har lavet vores flotte have? Det har GP Anlæg! De er specialiseret i alle former for anlægsarbejde: de kan lægge indkørsler, renovere hele haveanlæg, de kan opsætte blomsterbede, opsætte hegn og meget mere. Det er klart min foretrukne anlægsgartner i Roskilde, efter jeg har fået lavet vores komplette haveanlæg her i foråret. Vi har nemlig renoveret vores hus over det sidste år, og derfor synes vi, at haven skulle leve op til husets standard også. Det var egentlig bare en mark før, med meget lidt græs. Det var faktisk alt muligt forskelligt blandet med græs, ujævnheder og andre dumme ting, som trærødder uden træ osv. Derfor valgte vi at hyre GP Anlægsgartner i Roskilde til at stå for vores projekt. Det kan virkelig betale sig, at betale sig fra det. 

Vores process

GP Anlægs Anlægsgartner i Roskilde var super søde og kom, få dage efter vi havde kontaktet dem, ud til et uforpligtende møde. De ville se mere på vores have, så de var klar over hvilke muligheder og udfordringer vi stod over for. Jeg synes, at det var vildt fedt at mødes med dem, før vi gik igang med at planlægge, så vi var sikre på, at de tænkte i samme baner som os. Det gjorde de! De tog alle vores ønsker til dig og kom tilbage med en tegning over, hvordan vores have ville komme til at se ud, efter de var færdige. Ud over, at det var en vildt flot plantegning, så var vi også meget trygge ved at vide, at GP Anlæg altid bringer kvalitet med sig. Dette kunne jeg se inde på deres hjemmeside, hvor de har flotte billeder fra tidligere projekter, som de har været en del af. Store som små. Jeg havde tilmed læst mig til, at GP Anlægs vision er konstant at udvikle sig og følge med tiden, så de kan være sikre på, at deres anlægsgartner i Roskilde altid anvender de nyeste anlægsteknikker i branchen. 

Du kan læse meget mere her på bloggen, men du kan også flere billeder eller videoer inde på GP Anlægs hjemmeside.

Kategorier: Hus & Have