Det sker hvert fald et par gange om året, at Danmark oplever massive regnskyld. Det er typisk omkring sommerperioden, at disse skybrud forekommer. Dette påvirker selvfølgelig boliger i hele landet. Der sker oversvømmelser og vandskader i boliger og ejendomme. Sikring mod oversvømmelse er en god ide at få lavet, hvis du er husejer. Læs med i indlægget, hvis du er interesseret i at sikre dit hus mod vandskader og oversvømmelser.

Professionel sikring mod oversvømmelse

Hvis du gerne vil lave professionel sikring mod oversvømmelse, så bør du prøve at kontakte virksomheden FloodFrame. De har udviklet en dug, som kan indramme og beskytte din bolig mod oversvømmelser. FloodFrame er en gennemsigtig og permanent dug, som er sammenrullet og nedgravet i en skjult boks ca. 1 meter omkring dit hus. Hele installationen er automatisk styret ved hjælp af en mekanisme, men det er dog muligt at aktivere den manuelt, hvis det skulle være nødvendigt.

Sådan fungerer sikring mod oversvømmelse

FloodFrame er super smart og simpelt. Dugen aktiveres nemlig helt af sig selv ved hjælp af en mekanisme, når vandet nærmer sig dit hus. Derudover regulerer mekanismen også dugen, hvis vandstanden skulle stige. Dette betyder at dugen vil rulle sig ud langs jorden og op ad huset i den nødvendige højde og beskytte huset. Selvfølgelig er FloodFrame skræddersyet dit hus og tilpasningen er også med til at sørge for, at vandet ikke trænger sig hen mod fundamentet af huset og ind i huset.

Service

Når dugen er blevet brugt én enkelt gang i tilfælde af oversvømmelse, vil dugen blive udskiftet med en ny. Derudover inkluderer serviceabonnementet også et årligt eftersyn, som hjælper din sikring mod oversvømmelse. Den daglige drift af FloodFrame har ingen omkostninger, da dugen hverken kræver strøm, bemanding eller kemikalier. Derfor er FloodFrame også skånsom over for miljøet og materialerne er også miljøvenlige.

Mere om virksomheden FloodFrame

FloodFrame A/S er en dansk virksomhed, som har hovedkvarter og demonstrationscenter i Hørsholm på Sjælland. FloodFrame arbejder for at skabe trygge og sikre rammer for boligejere i hele Europa. De ønsker at hjælpe boligejere på den mest effektive og økonomisk overkommelige måde. Derfor har de udviklet FloodFrame dugen, som er enkel og let forståelig for kunder i hele Europa. FloodFrame er normalt klar til brug omkring 2 uger efter opmåling og du behøver hverken tilladelse fra naboer eller myndighederne for at købe en FloodFrame.

 

VVS Rødovre kan løse dit problem uanset hvad det drejer sig om, så længe det har noget med vvs arbejde at gøre.

Kategorier: Hus & Have