Konferencer kræver god plads til at samle mange mennesker, og dét har Marketenderiets konferencelokaler i Valby. Faktisk har du hele 725 kvadratmeter til rådighed, og de kan indrettes fuldstændig efter dit behov. Lyder det som noget for dig? Så læs med i blogindlægget, og hør nærmere om alle fordelene.

Sammensæt dine egne konferencelokaler i Valby

Det er ikke ret ofte, du finder lokaler, der er lige så fleksible som hos Marketenderiet. Det 725 kvadratmeter store område kan nemlig opdeles og indrettes efter dine ønsker og behov. Måske ønsker du at skabe et stort, åbent rum for at give en følelse af samhørighed til konferencen? Det kan også være, du har brug for at have flere rum med hver sin foredragsholder? Hos Marketenderiet opfylder de alle dine ønsker, så det bliver nemmere for dig at planlægge konferencen.

Få ekstra mødelokaler

Har du brug for at komme væk fra selve konferencen og gøre status med dine andre konferenceplanlæggere? Så tilbyder Marketenderiet ekstra mødelokaler, adskilt fra konferencens venue. Med de ekstra mødelokaler kan I bedre få ro til at tale sammen og fortsætte planlægningen. Mødelokalerne befinder sig i Montagehallen, der er et rum på 135 kvadratmeter. Hvis du hellere vil holde en mindre konference i Montagehallen, er dette også en mulighed.

Vælg en central placering

En konference kan være nok så interessant, men hvis det er svært at komme ud til den, tager det noget af glæden. Der er nemlig ingen, der gider lang transporttid og dårlige bustider. Derfor er det en god idé at vælge en central placering til din konference. For det første er det nemt for gæsterne at komme hen til konferencen, men det er også nemmere for alle, når konferencen er slut. Marketenderiet har med sin centrale placering i Valby kort afstand til offentlig transport, så alle kan komme hurtigt hjem, når de ønsker det.

Forplejning på fade gør gæsterne glade

Det er ingen hemmelighed, at mad gør ethvert event lidt bedre. Og med Marketenderiets in-house catering kan du være sikker på, at dine gæster ikke går sultne hjem. Maden laves af professionelle kokke fra Nordic Catering og serveres af servicemindede tjenere, der nok skal sørge for, at tallerkener og glas er fyldte. Som med alt andet er forplejningen hos Marketenderiet også fleksibel, og du kan frit vælge, hvad du ønsker.

Skal din næste konference holdes i Marketenderiets konferencelokaler i Valby? Så bestil i dag på deres hjemmeside.

Kategorier: Events