Når det kommer til at afholde arrangementer, er der mange steder man kan benytte og mange forskellige veje man kan gå. Oftest lejes der lokaler hvis hjemmet ikke kan rumme alle de mennesker der skal inviteres. Men hvis man har en have, så er det faktisk oplagt at udnytte den. Når solen skinner og blomstere er sprunget ud er der nemlig ikke noget bedre alternativ end at slå et festtelt op i haven. Det er dog ofte en sjældenhed at teltet bliver brugt, så det er en stor investering at gå ud og købe et helt nyt selv. Derudover ligger der et kæmpe stykke arbejde i at få teltet op at stå, da det først skal samles. Teltudlejning hjælper dig med at få stillet dit festtelt op, uden du behøver at betale en bondegård.

Teltudlejning – Hvem kan hjælpe?

Når det kommer til teltudlejning har Fyns Serviceudlejning styr på det. Virksomheden er udbredt og hjælper derfor kunder der har brug for at leje et telt, i hele Danmark. Dermed kan du være sikker på at virksomheden kan komme dig til undsætning. Fyns Serviceudlejning hjælper danskere i alle afkroge af landet med at udvælge og installere det helt rigtige telt. Derfor er der et stort udvalg af forskellige telte og tilbehør som du kan bruge under dit arrangement. Dette inkludere desuden telte med fast gulv og vinduer. Herudover er det vigtigt for virksomheden at sikkerheden for dit arrangement altid er helt i top. Derfor er alle festteltene certificerede og uden en skramme på sig.

Hvor stort kan mit telt blive?

Når det kommer til størrelse, plejer Fyns Serviceudlejning at tilbyde telte på 3 meter, 6 meter, 9 meter, 10 meter og 12 meter i breden. Dette giver kunderne en lang række størrelsesvarianter at kigge iblandt. Hermed kan der nydes små og intime arrangementer udendørs, såvel som større festbegivenheder. Hvis man ønsker at leje et festtelt, som er endnu større end de 12 meter i breden, har Fyns Serviceudlejning en lang række samarbejdspartnere som udlejer telte så store som man kan drømme om. Derfor har virksomheden altid en løsning til dig, når det gælder teltudlejning.

Konfirmation med teltudlejning

Min ældste søn skulle konfirmeres i sidste sommers og vi blev enige om at udnytte haven så vi kunne invitere både familie, men også hans venner. Da man ikke altid kan regne med det danske vejr lejede vi et telt hos Fyn Serviceudlejning. Alt forløb sig fuldstændig glidningsfrit.

Hjælp dig selv til mere tid og dine børn til en bedre frokost med skolemad!

Kategorier: Uncategorized