Hvis du står og skal afholde et større eller mindre arrangement, eventuelt med venue København, så guider vi dig her til hvordan du nemt kan få det stablet på benene. Det behøver nemlig slet ikke være så omstændigt at få både lokation, logistik, logi, forplejning og underholdning til at hænge sammen. Det gælder hvadenten det drejer sig om en privat fest, et større møde eller måske et firma arrangement.

Hvilken form for event skal du holde?

En vigtig faktor er selvfølgelig at vide hvilken form for event du gerne vil holde. Det gør nemlig at du bedre kan lede efter det rette venue samt passende menu og entertainment. Skal du afholde en stor konference, behøver du måske et stort sted, som kan deles op i flere mindre workshops. Hvis det foregår over flere dage, skal der også tænkes på overnatnings muligheder og forplejning til alle måltider. Skal du derimod holde en sommerfest, er det måske faktorer som god mad, alkohol og underholdning der er i højsædet.

Selvfølgelig har venue også noget at sige. Det har det uanset hvilket arrangement du afholder. Her spiller plads og æstetik ind. Er der rummeligt? Er der lyst? Ligger det nær transport, by eller natur? Det er alt sammen vigtigt at tage højde for, og et eventbureau kan om nødvendigt, hjælpe dig med at finde det venue i København eller uden for, som passer bedst til jeres arrangement. De har samtidig også et netværk af professionelle inden for catering, entertainment, hoteller etc.

Her finder du lækkert venue København

København bugner med lækre venues. Populære steder at afholde møder, konferencer, lanceringer og fester er bl.a. Tivoli hotellet, det smukke Operahus, Marketenderiets lyse lokaler i Valby og Ledreborg slot med flere. Som du kan se, er det ikke kun venues i København som er populære. Går du bare lidt uden for København, finder du både smukke slotte og større parker, hvor det også er muligt at afholde dit arrangement.

Tag f.eks. Valbyparken, hvor der før er afholdt koncerter mm. I Valby finder du som nævnt også Marketenderiet som huser et kæmpe areal med højt til loftet og lækkert lys indfald. Her finder du et venue, som er stort, men som kan deles op i mindre ‘lokaler’. Her er også et hyggeligt udendørs areal samt deres eget inhouse catering firma. Desuden er alle rum udstyret med projektor og moderne AV-udstyr.

Sammensat pakke eller frit valg på alle hylder?

Ofte på kursus steder og hoteller er det muligt at vælge en sammensat pakke. F.eks. en konference pakke eller en fest pakke. Sådan er det også hos Marketenderiet. Her består en møde pakke f.eks. af morgenmad, frugt, drikkevarer og frokost. En festpakke kan se således ud: Bobler til velkomst, 3 retters gourmet middag, fri bar, pænt dækkede borde, smilende personale, bemandet garderobe, DJ samt minutiøs planlægning og afvikling.

Marketenderiet sørger altså ikke kun for jeres venue København. De hjælper jer gerne med at planlægge og afvikle eventet. Det behøver selvfølgelig ikke være en bestemt pakke i skal gå efter. I kan sammensætte jeres event præcis som I ønsker.

Kategorier: Events