Det er mandag, så i dag på bloggen vil jeg give dig et lille VVS insider tip. Det skal handle om VVS i Rødovre, og hvordan vi fik lavet nyt badeværelse til halvdelen af prisen. De er hurtige og leverer god kvalitet, og det var præcis det, som vi ledte efter. Læs med!

VVS Rødovre løser dit vandrørsproblem eller renoverer dit hjem

Denne VVS’er i Rødovre kan det hele. Du kan få ordnet et sprunget vandrør eller et stoppet afløb, men de laver også blikarbejde, energioptimering af varmeanlæg, udskiftning af vask eller armatur, samt nyt toilet. Men de kan også renovere hele dit badeværelse, køkken eller faktisk være projektleder på jeres byggeprojekt. En VVS’er med mange hatte på. De er dygtige til deres arbejde, og med de mange års erfaring har de et stort netværk, som kan hjælpe med de opgaver, som ikke er deres spidskompetence. På den måde kan de altså stå for hele jeres byggeprojekt, hvis I ønsker at give den hat videre og ikke selv skulle trække i alle tråde. Det kan nemlig være et kæmpe arbejde, hvis man samtidig skal passe sit job og pleje sin familie.

Hele storkøbenhavn

Fra deres afdeling i Vanløse, kører de til hele Storkøbenhavn – ikke kun Rødovre (det er bare her vi bor, så jeg skriver selvfølgelig ud fra det). Det kan være byer som Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn. Du kan altid kontakte Hedegaard VVS, hvis du er i tvivl om de vil komme ud til dig. Du kan finde alle deres oplysninger inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Det skal være nemt og en god oplevelse at bygge nyt, så tag fat i Hedegaard, hvis du er klar til at give hatten videre til en virkelig dygtig projektleder. Ud over renovering eller nybyg, så kan Hedegaard også udskifte dit nuværende gasfyr eller fjernvarmeanlæg. Det kan være, at du har lagt mærke til, at din regning er steget. Der er ingen grund til at slide på miljøet eller smide penge ud af vinduet, men med et nyt gasfyr eller fjernvarmeanlæg er der mange penge at spare på regningen – og så er det også bedre for miljøet. 

Du kan læse meget mere her på bloggen omkring, hvorfor denne VVS’er er din nye go-to, når det gælder renovering eller nybyg, samt hvordan du sparer masser af tid og penge.

Kategorier: Bolig