Hej bloggen! I dag skal vi tale biler. Mit yndlingsemne! Det skal nærmere bestemt handle om den nye A Klasse Sedan fra Mercedes Benz, som nu er kommet på gaden. Den er springfyldt med lækkert udstyr, flot design og så er der også masser af ny teknologi i den. 

A Klasse Sedan er en bil fra fremtiden

Folk taler om, at den nye A Klasse Sedan fra Mercedes Benz er en bil fra fremtiden med alt det lækre udstyr den er spækket med. Den er wrappet i det lækreste design med den kendte“Shark Nose”, som gør den både sportslig, muskuløs og elegant. De smukke og simple sedanlinjer gør denne nye A-Klasse til en helt ny spiller for biler kompaktklassen. Den er samtidig fyldt med den nyeste teknologi, som Mercedes kalder for Mercedes-Benz User Experience (eller MBUX i forkortet form). Denne teknologi giver dig og dine passagere mulighed for at tale direkte til bilen, ligesom vi kender Amazons Alexa og Googles doc. ved at tale til bilen, kan I indstille alle detaljer der kan blive behov for på køreturen. Det gør køreturen sjov, fordi I kan fortælle bilen, at I vil have en ny sang på eller varme i sædet, men også mere sikker, fordi ingen af jer skal fumle med knapperne i bilen og tage fokus fra vejen. 

Mere plads, mere komfort i denne nye A Klasse bil

Tryghed og komfort er i højsæde i denne nye A Klasse Sedan fra Mercedes benz. Den er bygget til at skabe trygge rammer for chaufør såvel som passagere. Dens klare interiørlister og ambientebelysning indrammer A-Klassens interiør og giver et indtryk af, at Mercedes har tænkt på det hele, når det kommer til designet. Derudover er bilen super komfortabel. Den er kompakt, men det er pladsen bestemt ikke. Alle kan sidde komfortabelt, uden at føle, at der ikke er plads til dem. Der er samtidig stor indlæsning til bagagerum, så det er komfortabelt at skulle have kufferter eller andet baggage med på køreturen. Inde på Mercedes Benz hjemmeside kan du læse meget mere om denne nye A Klasse Sedan, booke en prøvetur, samt se en video af bilen både udenpå såvel som inden i. Det er bare med at kontakte Mercedes Benz, hvis du er blevet interesseret i denne nye bil, som virkelig rykker ved markedet. 

Du kan også læse meget mere lige her på bloggen, hvor det skal handle om brugt Mercedes Benz.

Kategorier: Biler