Det er tid til at snakke biler! Mit absolut yndlingsemne. I dag skal det handle om autopolstring, som er en service, som KA Autosadelmager tilbyder. Det er super smart og kan få din bil til at fremstå som helt ny. Læs med her, for at lære meget mere! 

Her kommer mine tips til autopolstring

Jeg har en ældre Audi, som jeg knuselsker. Vi er kørt igennem tykt og tyndt sammen, men den var også ved at være noget slidt indeni. Så derfor kontaktede jeg KA Autosadelmager for nogle måneder siden, som nemlig blandt andet tilbyder autopolstring. De tilbyder også meget mere end det. Min ven havde tippet mig om dem, fordi han selv havde fået indmaden af sin bil fikset. Jeg kommenterede på det en dag, fordi jeg blev mega overrasket over, hvor flot den pludselig var. Jeg kunne ikke finde ud af, om han havde fået en mega god rengøring, eller hvad der var sket. Men det var altså en ny autopolstring. Han havde også fået udskiftet højtalere, soltag og måtter. Det var som at køre i en ny bil uden den store udgift af en ny bil. Så jeg ringede straks.

Min oplevelse

Jeg fik en servicetid KA Autosadelmager, som jeg så var til for to uger siden. Min bil skal til service hos dem i næste uge, og jeg kan slet ikke vente. Det er ligesom at have fødselsdag og holde jul på samme tid. Til mit møde med KA Autosadelmagers medarbejder bestemte vi hvilke service, som jeg gerne vil have lavet samt min pris. Det er meget forskelligt, hvad det koster alt efter hvilke service man vælger. Jeg har sparet sammen i noget tid, så jeg gik all in. Jeg synes nemlig det er en god investering, så jeg ikke skal købe ny bil de næste 5 år ihvertfald. Jeg bestemte mig for, at jeg vil have helt ny autopolstring ligesom min gode ven. Jeg vil have nye sæder, nyt rat, gearstang, og sider på bilen. Alt skal være i læder. Derudover vil jeg have nye måtter samt bestemte gummimåtter, som er gode til vinteren. Og så vil jeg have ny kaleche ved mit soltag, da den har nogle underlige pletter efter mine mange års brug. Jeg har valgt, at sæderne skal være beige og sæderne i bilen en mørkere cognacfarve. Rat og gearstang skal også være den mørkere farve. Og så får sæderne en mørkebrun stikning, som passer til det mørke læder. Det bliver så smart!

Læs også mere om brugte biler her.

Kategorier: Biler