Hej bloggen! I dag skal vi tale om en super dygtig autosadelmager. Det er nemlig KA Autosadelmager, som jeg vil tale om i dag. Jeg vil fortælle lidt om deres service, hvem de er som virksomhed, samt hvorfor du netop skal vælge dem. Læs med og lær meget mere om biler, motorcykler osv. 

KA Autosadelmager tager dig af din bil, båd, motorcykel eller møbler

Tak fordi du er kommet forbi bloggen, hvor det i dag skal handle om KA Autosadelmager, som er en super dygtig teknikker. De laver autopolstring, udskiftning af bådudstyr, motocykelopgradering, samt tager sig af de gamle møbler, som godt kunne bruge en kærlig omgang. Hvis du har nogle specielle ønsker og behov for at få ompolstret et møbel, som du måske har arvet eller købt i genbrug, så kan du få nyt betræk på, så møblerne kommer til at stråle igen. Det kan også være, at du har brug for nye bilsæder, nyt tag inden i bilen, ønsker en læderkabiner, sædevarmere, kalecher, sædeovertræk med dine egne initialer som påsyet logo, støjdæmpning, gulvmåtter, ratbetræk, logo andre steder i bilen, ny himmel, dørsider, instrumentering eller nye sider på bilen. KA kan så meget, så det er næsten kan fantasien, der sætter grænser. Du kan kontakte KA Autosadelmager for at få et tilbud på netop dit projekt.

Ny website

KA Autosadelmager har netop fået et frisk look på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om deres service indenfor biler, både, motorcykler og andet. Under hver kategori, kan du specifikt se, hvad de yder af service på dette område. Hvis du er i tvivl, kan du ringe til dem eller kontakte dem via den formular, som du finder på deres hjemmeside. Jeg har linket til deres hjemmeside længere oppe i denne post. Udover autopolstring og reparation af både osv,  laver de også specialinteriør til campingvogne, autocampere, ambulancer, fitnesscentre, restauranter (dette er som regel møbler, som alle skal have det samme look), barer, diskoteker, og busser. Du kan læse meget mere om KA Autosadelmagers erfaring inde på deres hjemmeside, hvor de også skriver mere om, hvem de har arbejdet sammen med igennem årene. Der er ret mange imponerende brands ind imellem. Du kan altså trygt stole på, at de ved, hvad de laver, når du afleverer din bil, båd, motocykel eller andet hos dem. Det vil komme tilbage strålende og som ny.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.

Kategorier: Biler