Beregn flexleasing og indse, hvor nemt det er i denne artikel. Jeg har sat mig for, at forklare alting, så det bliver nemmere at forstå for privatpersoner. Tidligere var det ikke lovligt for privatpersoner at flexlease, men det er nu gjort muligt med firmaer som Special Cars. Læs med her! 

Beregn flexleasing og meget mere info

Beregn flexleasing med mig i denne artikel og indse, hvor utrolig nemt og billigt det er, at køre rundt i din absolut drømmebil. Sådan her foregår det: Du kontakter en tredjepart, som for eksempel Special Cars. De har nemlig gjort det muligt, at flexlease som privatperson i Danmark. Du behøver altså ikke længere, at være hverken virksomhedsejer eller kørende sælger, for at få de fordele, som flexleasing giver. Og der er mange fordele! Special Cars køber den bil, som du har udset dig i udlandet, og får den tilbage til Danmark. Her får den nummerplader på, men istedet for, at betale den fulde registreringsafgift her, blive denne delt op i portioner. Det kan lade sig at gøre, fordi du jo leaser bilen, og derfor kun skal betale for registreringsafgift i den periode, hvor du rent faktisk har bilen.

12 måneders flexleasing

Lad os sige, at du flexleaser bilen i 12 måneder. Efter de 12 måneder skal du købe bilen “fri” af Special Cars. Den er nu igen uden nummerplader, hvilket vil sige, at du kan sælge den til købere i hele Europa såvel som Danmark. Det giver dig et kæmpe marked at arbejde med. Special Cars kan også hjælpe dig med denne del, da de har et kæmpe netværk i hele Europa. Beregn flexleasing nu, og se så hvor mange penge du har sparet og endda måske tjent, fordi du solgte bilen til en rigtig god pris.

Min historie

Grunden til, at jeg skriver dette indlæg, er fordi jeg selv har flexleaset min absolut yndlingsbil i 6 måneder nu. Min aftale med Special Cars lyder på 12 måneder, da det var denne tidsperiode, som de anbefalede. Dette har noget at gøre med afskrivning af bilen og økonomi. Jeg ville altså få mest muligt ud af min flexleasing, hvis jeg lavede en kontrakt på 12 måneder. I mellemtiden fik markedet et ordentlig skub opad, og jeg har lige solgt min Mercedes til 20% mere end hvad jeg købte den til af Special Cars. Det er simpelthen en dream come true.

Du kan også læse om, hvordan du får fingrene i en brugt Mercedes her.

Kategorier: Biler