Jeg har altid gerne ville have en næseoperation, da jeg er født med en meget stor og bulet næse. Jeg har aldrig rigtig været glad for mit udseende, fordi min næse altid er i vejen. Jeg har hadet at få taget billeder, og har prøvet at lave min næse om med makeup.

Her kommer mine råd, hvis du gerne vil have en næseoperation

Man skal være mindst 18 år, for at få en næseoperation, som udelukkende har til formål at ændre næsens udseende. Så jeg har haft mange år til at researche forskellige læger og behandlinger, og har længe kigget på Rhinoklinikken. De har nogle super dygtige læger ansat, og jeg har læst deres anbefalinger og om deres kunder på deres hjemmeside. Jeg føler virkelig, at jeg er godt sat ind i proceduren og hvad man skal være opmærksom på før, under og efter operationen. Jeg er så sikker i min sag, så jeg behøver slet ingen betænkningstid, selvom jeg godt ved, at det kræver. Man kommer ind på klinikken til møde, hvor man skal skrive under på nogle papirer. Herefter skal man i betænkningstid, og så komme tilbage til klinikken hurtigst dagen efter. Jeg tror bare, at jeg ser, hvor hurtigt de har en tid til mig. Jeg skal bare igang!

Jeg er så glad for min behandling

Jeg har VIRKELIG fået en flot næse, hvis jeg selv skal sige det. Jeg føler slet ikke, at den stikker ud mere, og jeg har fået styr på mit udseende, så jeg igen stolt kan vise mit ansigt frem. Jeg har igen lyst til at tage billeder, og måske endda rigtig meget. Jeg har uploaded mit første selfie på Instagram og Facebook, og selvom det ikke er det vigtigste, så gør det mig bare rigtig glad, at jeg overhovedet har lyst til at gøre dette. Min næseoperation har virkelig givet mig selvtillid og nyt liv. Jeg vil klart anbefale dig, at springe ud i det, hvis du som jeg, bare er sikker i din sag. Hvis du ikke helt ved, hvordan det hele foregår, kan jeg anbefale at læse på Rhinoklinikkens hjemmeside. Du kan også bestille en tid, hvor de gennemgår det hele med dig. På den måde føler du dig mere tryg, og ved hvad du går ind til.

Læs også her om hårtransplantationer og hvordan du kan sikre dig, at få den rette pris og behandling. Udseende er ikke alt, men selvtillid er super vigtig.