Har du tænkt over at få gjort noget ved dit hårtab? Er du usikker på, hvordan det foregår og hvordan du opnår den rigtige hårtransplantation pris? Så læs med i dette indlæg.

Hvert år er der overraskende mange danskere, som får foretaget en behandling af hårtab. Hårklinikkens tusindevis af klienter beretter om øget livsglæde og selvværd efter behandlingerne. Vil du også være en af dem? Så kan hårtransplantation være løsningen.

Hvordan foregår en hårtransplantation?

Der er forskellige behandlingsmetoder af hårtab. Der er både simple og mere komplekse metoder. Det er dog vigtigt at påpege, at din behandlingsmetode vil være skræddersyet til dig. En hårtransplantation vil medføre synlige og flotte resultater. Den mest effektive metode inden for hårtransplantation, som tilbydes i dag, er DIP metoden. DIP kombineres af to unikke metoder. Den første del omfatter hårtransplantation, hvor håret omrokeres til hårløse områder på hovedet. Den anden del består af behandling med ekstrakter. Midlerne er specialtilpasset netop dig, for at genopbygge hårets kvalitet. Disse metoder sikrer, at behandlingsresultatet bliver fuldkommen naturligt.

Få den rigtige hårtransplantation pris

Du vil få en masse informationer til konsultationsmødet på Hårklinikken. Til mødet vil I tale om dit behov og ønsker, selve behandlingsproceduren og den tilhørende hårtransplantation pris. Hårklinikken er eksperter i behandling af hårtab og derfor vil de altid give en professionel og konkurrencedygtig hårtransplantation pris. Efterfølgende mødet vil du få omkring 2 dages betænkningstid. Dette er for at sikre, at det er den rigtige beslutning for dig.

Det er vigtigt at nævne, at der skal forudbetales et depositum på 20% af den samlede pris, når der bookes tid til en hårtransplantation. Dette skal ske senest 20 dage inden operationsdagen, ellers bortfalder tiden. Det er muligt at rykke operationsdatoen med 3 ugers varsel. Derudover er der naturligvis også plads til sygdom og hvis i dette tilfælde rykkes operationsdatoen.

Hårklinikken er førende inden for hårtab og hårtransplantation

Hårklinikken har skabt positive resultater hos mere end 95% af deres kvalificerede kunder. Dette er blandt andet på baggrund af deres store ekspertise på området. Hårklinikken tilbyder behandlinger, som er specialtilpasset hver klient for at imødekomme klientens behov. Derudover dokumenterer Hårklinikken alle resultater hos enhver klient ved hjælp af mikro-foto-teknologi. Disse metoder er med til at sikre klienternes fremskridt. Vil du gerne være en af de 100.000 tusinde mænd og kvinder, som får selvtilliden og håret tilbage? Kontakt Hårklinikken i dag og få tilbudt en uforpligtende konsultation.

 

Har du nogensinde overvejet at tage en pause fra de vante rammer? Det kan være at frivilligt arbejde i udlandet er noget for dig?


0 Kommentarer

Skriv et svar