Hej alle sammen! Har nogle af jer derude skæve tænder, eller bider I skævt sammen? Det skal i dag handle om tandretning her på bloggen. Det kan være en stor gene at have skæve tænder eller at bide forkert sammen, så læs med, hvis du for eksempel lider meget af hovedpine.

Tandretning kan faktisk kurere hovedpine

Har du ofte hovedpine? Så kan det faktisk skyldes, at du bider forkert sammen eller at dine tænder på anden måde er skæve. Det kan også være hele kæben, som er forskubbet og dette kan virkelig irritere muskler og led og give hovedpine. Og det er en daglig hovedpine. Men hos Sanadent kender de alt til dette problem, og kan derfor sagtens hjælpe dig. De har mange års erfaring i mange forskellige typer af tandretning, og du kan trygt stole på, at du er i gode hænder hos dem. De ligger både på Frederiksberg og i Holbæk, så der er rig mulighed for at besøge deres klinik ligegyldig hvor du bor. Dog er det på Sjælland. De kan hjælpe dig med alt fra det kosmetiske, altså at du ikke kan lide dit smil, til at du bider forkert sammen og har fysiske gener fra dette.

Det handler om dit velvære

Det kan godt være, at det ikke virker som verdens vigtigste ting, at få en tandretning, men faktisk handler det i sidste ende om din sundhed og dit velvære. Går du og bider forkert sammen i mange år, så vender du dig til, at dette er den “rigtige” måde at bide på. Men det er ikke godt for dig, fordi du får hovedpine af det. Det kommer til at tage noget tid for dig at vende dig til at ny måde at bide på, og du kan godt opleve smerte i selve processen med at få tænderne rettet. Men det er alt sammen for, at du kan få det bedre. Det kan gøres med mange forskellige metoder. Der er for eksempel Invisalign, som er den her usynlige bøjle, der ligges ud over tænderne. Den kan kun ses, hvis man virkelig kigger efter den. Den er helt gennemsigtig, og er ligesom støbt rundt om tænderne. Der er selvfølgelig også andre muligheder, og dette kan du tale med din tandlæge om, når du er til konsultation hos dem.

Du kan også læse meget mere her på bloggen om sundhed og velvære. Se bare lige her.