Har du tunge øjenlåg? Eller kæmper du med genetiske tilfælde, som gør, at du har for eksempel har lavtsiddende øjenbryn? Så er en øjenlågsoperation måske noget for dig? I dag på bloggen skal det handle om netop dette. Jeg har selv for nyligt gennemgået en sådan operation, så jeg har masser af gode insider tips. 

Min øjenlågsoperation har reddet min hverdag

Jeg mener det virkelig, når jeg siger, at en øjenlågsoperation kan ændre din hverdag til det meget positive, hvis du døjer med tunge øjenlåg eller lavt siddende øjenbryn. Jeg døjede med tunge øjenlåg, som var skabt på grund af ophobning af fedt bag min muskulatur på øjet. Teknisk snak, men jeg kunne næsten ikke putte mascara på mine vipper, det var hårdt at holde øjnene åbne hele dag, og så følte jeg mig bare så træt hele tiden. Det var slet ikke sjovt, og jeg følte mig dårligt tilpas i hverdagen. Det var svært at være på arbejde hele dagen, jeg synes ikke det var sjovt at gå ud om aftenen, fordi jeg var træt og heller ikke kunne gøre noget særligt ud af mig selv. Men min veninde gjorde mig opmærksom på Bonnie Erichsen, som udfører øjenlågsoperationer for sådan nogle som mig.

Min historie

Først kommer man til en samtale med lægen, som skal udfører ens øjenlågsoperation, hvor man gennemgår alle detaljerne. Hun kiggede på, hvad der var galt med mine øjne, og kunne hurtigt konstatere, at mine øjenlåg var poset ud som brok som følger af et for stort fedtlag. Det var også derfor, at havde følt mig så træt og haft det ubehageligt. Til denne konsultation forklarede min læge også, at der kan forekomme hævelse omkring øjnene i en til to uger efter operationen, så det skal man ikke blive forskrækket over. Hun forklarede også, at jeg skulle faste i nogle timer før operationen, så jeg kunne komme i fuld narkose. Det ville jeg helst. Hun forklarede også, at der kunne forekomme komplikationer i en operation, men det er yderst sjældent, og derfor ikke noget, man skal være bange for. Hun fortalte også om betændelse, som igen er meget sjælden, men hvis det forekommer, så behandles det med antibiotika. Jeg er så glad for, at min operation gik smertefrit og jeg er igen helet. Jeg kan bruge make-up og føler mig slet ikke træt! Du kan også læse mere om sundhed og helbred her