Hej bloggen! I dag skal vi tale om impotens, som er et hyppigt problem for mange mennesker i Danmark og hele verden. Der kan være ret mange forskellige årsager til impotens, og det vil jeg tale lidt om i dag. Læs med og bliv meget klogere på problemet!

Mange forskellige årsager til impotens 

Der er mange forskellige måder at sige det på: Potensproblemer, impotens, rejsningsproblemer, svag rejsning, manglende rejsning. De fleste mænd oplever nogle gange i løbet af livet ikke at kunne performe, som de godt kunne tænke sig, men dette er ret almindeligt. Derfor skal man ikke være bange for, om der er noget galt med én selv, hvis man oplever det. I dag skal vi tale om, hvad man kan gøre, og hvorfor det mon sker. Vitalunit har nogle rigtig gode svar på netop dette spørgsmål, som jeg vil gennemgå. Første er, hvis man har svage bækkenbundsmuskler. Musklerne i bækkenbunden er afgørende for mandens rejsning, fordi dette øger blodgennemstrømningen i penis. De styrker også rejsningen når du klemmer til, idet de lukker af for at blodet løber tilbage til kroppen igen, hvilket er grunden til, at en mand kan få rejsning helt teknisk. Men vi bruger ikke disse muskler nok, og derfor skal man sørge for at træne dem, for ikke at miste styrken i dem.

Andre problemer, som kan være årsag

Vitalunit fortæller også, for hyppige udløsninger i længere perioder kan dræne din krop for seksuel kraft, og gøre, at du kan opleve impotens. Det kan også være, at du har lavere testosteron-niveau end andre mænd. Dette kan du gøre noget ved. Der er faktisk flere måder, du kan gøre noget ved det på ved blandt andet at spise sundt, dyrke moderat motion og sove nok timer om natten. Herefter kan vi tale lidt om medicin, som også kan være et problem omkring impotens. Hvis du tager bestemt medicin, kan du tale med din læge omkring dine bekymringer, og I kan herefter tage en snak omkring, om medicinen kan være årsag til impotens. En anden grund kan være dårligt selvværd og for mange negative tanker omkring din præstation under sex. Hvis du tænker for meget og ikke tror på dig selv, kan dette også gå ud over din mulighed for rejsning. Dette er en god idé at fortælle om til din partner, så I kan have en samtale om det, og du måske kan få det bedre. 

Læs mere på bloggen her.