Når man skal have en god kemi og kommunikation blandt medarbejderne på arbejdspladsen, er der en lang række forskellige ting man kan gøre. Men hvorfor skal der skabes synergi blandt medarbejdere og hvorfor er trivslen essentiel for din virksomhed? Det skyldes kort og godt at en glad medarbejder også skaber bedre resultater for arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at skabe nogle sociale bånd – også på tværs af afdelinger. Teambuilding er en fremragende mulighed for at skabe disse sociale bånd samt have en virkelig fed oplevelse sammen i virksomheden.

Teambuilding – Hvad er det egentlig?

Teambuilding kan være en række forskellige ting, som fx. øvelser eller aktiviteter. Generelt har disse øvelser til formål at skabe bedre trivsel og interesse på arbejdspladsen. Som sagt tidligere er glæden hos medarbejdere ekstremt essentielt for virksomhedens succes. Det gør derfor ikke noget hvis man ligger lidt tid og penge til siden, for at ens medarbejdere kan trives vel.

Teambuilding kan være alt fra en fælles leg, til go karting eller en hel tredje aktivitet. Det er vigtigt at man vælger en aktivitet der stemmer overens med hvad medarbejderne synes er sjovt, så man kan lige så godt høre sig ad inden.

Teambuilding er sjovt og øger glæden

Alle kender til at komme på arbejde, hvor man virkelig ikke kan overskue at sidde hele dagen igennem. Sådan burde det jo egentlig ikke være, men det er selvfølgelig uundgåeligt nogle gange. Disse sjove aktiviteter som man udfører sammen, giver medarbejderne ny energi, forøget kreativitet og endda meget ekstra overskud. Der findes mange forskellige aktiviteter, men fælles for langt de fleste er at holdets indsats er i fokus. Når man som medarbejdere koordinerer og udfører opgaver sammen, når man har det sjovt, kan det overføres direkte til arbejdspladsen.

Min oplevelse hos After Work Arrangement

Et par gange om året står jeg for en fælles aktivitet for min afdeling. Det er en spændende måde at lære hinanden bedre at kende på, samt blive tættere rent socialt. Igennem et par år har jeg brugt After Work Arrangement til at planlægge og udføre disse aktiviteter. Virksomheden er enormt alsidig og er altid parat til at hjælpe når man har nogen spørgsmål. After Work Arrangement kan sagtens anbefale.

En anden ting som kan være enorm vigtig for medarbejdernes moral, er en god frokostordning. Der er nemlig ikke noget værre end at gå sulten fra frokostbordet. Læs mere om den bedste frokostordning i København lige her!

Kategorier: tips