Måske har tanken om parterapi strejfet dig – som et sidste desperat håb om at redde forholdet efter alle dine mislykkede forsøg. Har du bare en lille tro på, at forholdet er værd at kæmpe for, så kan parterapi i Roskilde faktisk være den helt rigtige løsning. Dér får du og din partner nemlig mulighed for at nå til bunds i problemerne og komme ud på den anden side – stærkere og med en større kærlighed end før.

Når den er gal med forholdet

Det er ikke altid let at forklare, hvorfor eller hvornår kærligheden slår revner. Nogle gange kan man først rigtig få øje på flængerne i forholdet, længe efter at de er opstået, og man spørger sig selv: ”Hvordan nåede vi hertil?” Er gnisten forsvundet, svigter kommunikationen, eller forstår I pludselig ikke længere, hvorfor I er sammen? Så er det på tide, at I taler sammen – og gør det ordentligt, hvis forholdet skal reddes. Her kan parterapi i Roskilde være rigtig nyttigt. Ved at tale med en parterapeut får I nemlig de rette værktøjer til at overskue konflikten og nå frem til en løsning.

Hvilke værktøjer får I hos Polonius’ parterapi i Roskilde?

Hos Polonius arbejder parterapeuterne med det, der hedder NLP. Det står for Neuro Lingvistisk Psykologi er er en psykologi, der bl.a. har fokus på kommunikation og personlig udvikling. I vil opleve, at der både bliver snakket om jeres fælles problemer, men også om jeres individuelle udfordringer. De to ting hænger nemlig ofte sammen. NLP har desuden fokus på, hvordan man skaber og overholder målsætninger. Derfor vil I målrettet arbejde mod at løse jeres specifikke problemer. Det kan fx være håndtering af utroskab, skænderier eller at skabe enighed om fx børn. Gennem parterapi kan I løse konflikten på en konstruktiv måde og opnå større forståelse for hinanden.

Giv forholdet en chance til

Nogle ting er ikke værd at holde fast i eller reparere på. Men hvis du har fundet dette blogindlæg, er det nok fordi, noget i dig alligevel drømmer om en fortsat fælles fremtid. Hvis det er tilfældet, kan du og din partner give parterapi i Roskilde et forsøg. Det koster 795 kr. for 1,5 times parterapi, men de er godt givet ud, hvis det kan hjælpe dit forhold. Vil du vide mere om NLP, eller hvordan parterapi i Roskilde fungerer? Så læs mere på Polonius’ hjemmeside.

Kategorier: tips