Hvis du godt kunne tænke dig, at prøve akupunktur af, så har jeg et tip til et rigtig godt sted i København. Jeg har gjort brug af akupunktur i København i mange måneder nu, og får det ca hver tredje uge eller mere, hvis jeg føler, at jeg har brug for det. 

Akupunktur København: en vej til ve og vel

Jeg får akupunktur i København en gang hver tredje uge ca. Det kan også godt være mere i de perioder, hvor jeg føler mig stresset, har en forkølelse, eller hvor der er andet, som tynger mig. For mig er det den perfekte måde, at slappe af, samt få styr på kroppen. Akupunktur er en alternativ tilgang til medicin, hvor akupunktøren sætter mini-nåle i områder af din krop, som hænger sammen med din pine. Så lad os sige, at du har problemer med maven, så kan akupunktøren for eksempel sætte nåle i dele af dit øre. Det hele handler om kroppens zoner, og kroppen hænger jo sammen på kryds og tværs. Det er faktisk lidt sjovt at opdage, hvilke område hører sammen med hvilke. Jeg har gennem tiden fået sat nåle i mine øre, min ryg, mine fødder, og mine hænder.

Hvordan har jeg det så nu?

Jeg er vild med at gå til akupunktur i København, og jeg stopper bestemt ikke min behandling lige foreløbigt. Måske drosler jeg lidt ned, så jeg går hver anden måned, men jeg har virkelig set en stor forandring i mit ve og vel. Jeg er mindre stresset i hverdagen, min hud slår mindre ud under min menstruation, og jeg føler mig i det hele taget mere i balance. Hvis du endnu ikke har prøvet akupunktur, vil jeg klart anbefale det. Det skader ingenting, og du kan få det meget bedre. Det kan hjælpe med at booste dit imunforsvar, hvis du for eksempel tit døjer med influenza eller forkølelse, det kan hjælpe på kroniske smerter, det kan hjælpe mod allergier og mange flere ting. Kiropraxis i København er et super godt sted at få behandlingerne – det er der, hvor jeg selv går. De tager sig tid til at tale med dig og sikre sig, at de behandler på den rigtige måde. Det er nemlig meget personligt, hvad man har brug for. De er gode til også at kombinere de forskellige behandlingsmetoder, så du får mest muligt ud af det.

Du kan også læse mere om terapi her.

Kategorier: tips