Akupunktur er blevet brugt i flere tusinde år, som behandlingsmetode i østen. Akupunktur kan nemlig lindre muskel- og ledsmerter samt hovedpine. Derudover kan den alternative behandlingsmetode også mindske kvalme og hedeture. Akupunktur kan også behandle andre symptomer og smerter. Vesten har efterhånden adopteret akupunktur ind i den brede vifte af forskellige behandlingsmetoder og også Danmark har taget akupunktur til sig. Til dels fordi det er en resultatgivende behandling med ingen nævneværdige bivirkninger. Akupunktur København tilbyder lige nu ledige tider, så skynd dig ind på hjemmesiden.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsform, som har eksisteret i flere tusinde år. Oprindeligt er det en kinesisk lægevidenskab, som er en del af den traditionelle, kinesiske medicin. Når akupunktur udøves er det en afbalancerende behandling af krop, psyke og symptomer.

Teorien bag akupunktur

Det er en ret interessant teori, som akupunktur består af. Akupunktur er nemlig bygget ud fra principperne yin og yang, hvor der skal skabes balance mellem dem. Balancen skal skabes så livsenergien Qi kan flyde frit gennem meridianbanerne i hele kroppen. Når der er harmoni i kroppen er der balance mellem yin og yang. I akupunktur og kinesisk medicin er krop og psyke en helhed, som altid påvirker hinanden og på den måde hænger sammen.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur foregår ved, at behandleren stikker tynde nåle ind huden og musklerne. Herved stimulerer nålene nerverne i kroppen. Dette skal resultere i lokal øget blodgennemstrømning, hvor der samtidig udskilles smertedæmpende hormoner. Herved påvirker akupunkturen og nålebehandlingen den mentale oplevelser af smerter og symptomer. Det er vigtigt at være underforstået med at virkningen er langsomt indsættende. Derfor kan det sagtens ske, at der skal mellem 6-12 behandlinger til, før der ses en tydelig effekt. De positive effekter vil dog vise sig. Du vil opleve at symptomerne lindres, bevægelighed og nattesøvn forbedres og færre smerter.

Hvem er Akupunktur København?

Akupunktur tilbydes på Østerbro hos Akupunktur Købehavn. Det er Anne Son Mi Madsen, som er ekspert i akupunktur og kinesisk medicin på denne klinik. Anne er uddannet TCM Akupunktør fra Nordisk Akupunkturuddannelse, RAB godkendt og medlem af PA (Praktiserende Akupunktører) samt fysiurgisk massageterapeut og Sportsmassør fra Skolen For Kropsbehandling 2013. Derfor kan du føle dig tryg, hvis du ønsker en behandling for dine smerter eller symptomer hos Anne Son Mi Madsen i klinikken Akupunktur København.

 

En øjenlågsoperation kan blive nødvendig på et tidspunkt i livet. Jo ældre man bliver, jo mere elastisk bliver huden. Især omkring øjnene. Derfor bør du være forberedt og læse dette indlæg om øjenlågsoperation.