Det er forskelligt fra person til person, hvad hårtransplantation prisen ender med at være. Det er også forskelligt fra klinik til klinik, men hos Hårklinikken er du sikret gode resultater med banebrydende metoder til en god pris. Læs med på bloggen i dag og lær meget mere. 

Hvad er din hårtransplantation pris?

Det er forskelligt efter hvilken klinik, du vælger, samt hvordan dit hårtab præcis ser ud. Hos Hårklinikken får en først en konsultation med din læge, hvor I gennemgår, hvad du har af problemer. Der kigges på hårtabet, og herefter giver lægen et bud på, hvad Hårklinikken kan gøre for dig samt hvad din hårtransplantation pris bliver. Det er altså helt forskelligt fra person til person, hvad det koster. Hårklinikken er det bedste bud, når det kommer til hårtab. De arbejder med DIP® metoden, som står forDensity Improvement Program, og denne metode er inden for hårtransplantation er den mest effektive behandling af mænds hårtab, som tilbydes i dag. Du kan derfor være sikker på, at du kommer ud med et godt resultat, større livsglæde, og super flot hår. Men hvordan fungerer hele processen, tænker du måske? Lad og tale mere om det nedenunder.

Sådan fungerer behandlingen

Før du overhovedet får behandlingen, har du som sagt et møde med lægen, hvor I fastlægger, hvad du kan forvente af din behandling samt din hårtransplantation pris. Hårtransplantation udføres i Hårklinikkens faciliteter i København, og de udføres af den dygtige læge, George Zontos. Doktor Zontos bruger DIP® metoden, som Hårklinikken er den eneste klinik med autorisation til . Denne hårtransplantation adskiller sig væsentligt fra sædvanlige FUE-behandlinger med langt mere udviklede metoder, som sikrer patienten udvoksning på mere end 98% af de transplanterede hår. Med Hårklinikkens FUE-metoder er muligt at fjerne lange hår fra siderne og nakkeregionen, som efterfølgende transplanteres enkeltvis med DIP® metoden. Denne geniale behandlingsmetoder gør, at patienten kan vende tilbage til hverdagen med minimal restitueringstid, samt flot hår. Aldersgrænsen for disse behandlinger er 25år, som er en alder Doktor George Zontos har sat hos Hårklinikken. Han har også sat den ældste til 65år. Der er undtagelser for disse aldersgrænser, så derfor bør du kontakte klinikken, hvis du falder udenfor grænserne, men er interesseret i en behandling hos Hårklinikken. Du kan også læse meget mere på hjemmesiden, om hvem der er egnet til en hårtransplantation, før du får en tid til en lægekonsultation. 

Du kan læse meget mere om tips til sundhed i forskellige artikler på bloggen, men jeg vil anbefale denne.